parallax background

Horeca

Heeft u een café, restaurant of andere horecagelegenheid en wilt u uw klanten graag een glutenvrij biertje inschenken? Dat kan probleemloos met een van de glutenvrije bieren uit ons uitgebreide assortiment.

Want wat is er prettiger als restaurant of café eigenaar als uw klanten tevreden zijn? Want een tevreden klant is een klant die vaker bij u zal terugkomen, en als ambassadeur kan fungeren voor nieuwe klanten, waardoor uw verkoopcijfers zullen stijgen. Door ook uw, glutenvrije, klanten optimaal te bedienen kunt u dit bereiken. Neem daarom vandaag nog de stap naar een nieuwe glutenvrije beleving voor uw klanten. Wij zijn een jong en gedreven team dat passie voor de horeca combineert met een uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van glutenvrije bieren. Samen met ondernemers kijken wij waar het verwachtingspatroon van hun gasten liggen en hoe we dit gezamenlijk kunnen overtreffen.

Vanaf nu kunt u uw glutenvrije gasten dan ook voorzien van een heerlijk glutenvrij biertje. Onze glutenvrije bieren worden geleverd per fles of krat en sommige glutenvrije bieren zijn daarnaast ook op fust verkrijgbaar. Laat u verassen door de uitgebreide mogelijkheden die wij u kunnen bieden en maak vandaag nog de stap in een glutenvrije klantbeleving.

Nieuwsgierig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via twitter @glutenvrijbier, bel (+31) 53 231 2457 of via onze mail:

 
parallax background


Retail

Heeft u een reformwinkel, slijterij, webshop, supermarkt of ander retail bedrijf en heeft u wel eens de vraag gekregen naar glutenvrij bier? De Glutenvrije Bier Specialist is dan uw partner als het gaat om het leveren van glutenvrije bieren. Het assortiment aan beschikbare glutenvrije artikelen is de afgelopen jaren aanzienlijk uitgebreid. Hierdoor hebben coeliakie patiënten een steeds grotere keus uit glutenvrije artikelen. Er is tegenwoordig haast wel voor elk niet glutenvrij product wel een glutenvrij equivalent te vinden.

Echter op het gebied van bieren is deze keuze (nog) niet zo uitgebreid. Daar brengt de Glutenvrije Bier Specialist verandering in. De Glutenvrije Bier Specialist wil uw aanspreekpunt zijn als u op zoek bent naar natuurlijke, heerlijke en smaakvolle bieren die een coeliakie patiënt zonder problemen kan drinken. Daarom levert de Glutenvrije Bier Specialist uitsluitend glutenvrije bieren, waarvan vele ook nog van biologisch grondstoffen zijn gemaakt.

De glutenvrije bieren die de Glutenvrije Bier Specialist levert, zijn met zorg gekozen uit geselecteerde brouwerijen over de gehele wereld. Deze brouwerijen brouwen stuk voor stuk met veel vakmanschap, liefde en toewijding hun glutenvrije bieren. De Glutenvrije Bier Specialist hecht er zeer veel waarde aan om u een breed assortiment te kunnen bieden. Wij houden daarom de ontwikkelingen op het gebied van glutenvrije bieren scherp in de gaten. Dit om uw klanten van de laatste ontwikkelingen op het gebied van glutenvrije bieren te kunnen laten genieten.

De toevoeging van glutenvrij bier aan het assortiment van uw reformzaak, slijterij, natuurwinkel, webshop/online winkel etc. is daarom een waardevolle uitbreiding van het assortiment dat u aanbied.

Nieuwsgierig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via twitter @glutenvrijbier, bel (+31) 53 231 2457 of via mail: